Power Plate Miskolc | Információ orvosoknak
A Power Plate Miskolc a fitnesz technológia jövő generációját képviseli és juttatja el Önhöz. Látogasson el üzletünkbe, hogy kipróbálhassa.
power plate miskolc, fittness miskolc, sport miskolc,power plate, edzés, zsírégetés miskolc,
46
page-template-default,page,page-id-46,page-child,parent-pageid-40,ajax_fade,page_not_loaded,boxed

Információ orvosoknak

Információs anyag orvosok számáraTapasztalataink azt mutatják, hogy a fitness stúdiók számos vendége kikéri orvosa tanácsát, mielőtt megkezdené vibrációs edzésprogramját a Power Plate-tel. Sok orvos ekkor találkozik először a Power Plate technológiával. Vannak, akik tapasztalatok hiányában nem tanácsolják páciensüknek ezt az edzésformát. Hogy ezt a hiányosságot pótoljuk, elkészítettük ezt az orvosi információs brossurát. Ezzel megadjuk a lehetőséget az Ön vendégeinek, hogy az orvosuknak megadhassák a Power Plate tréninghez kapcsolódó alapinformációkat.

Egy részletes, minden publikációt tartalmazó lista segítségével lehetőségük lesz, hogy beleássák magukat a témába. Amennyiben kérdések merülnének fel, az orvosok az itt megadott kapcsolathoz fordulhatnak. Minden Power Plate készülék orvosilag bevizsgált.

 

Gyorsító edzés a Power Plate-tel

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A mechanikus vibrációk alkalmazása, mind a kondicionáló edzésben, mind pedig az ortopéd valamint az ideggyógyászati terápiában az elmúlt években egyre nagyobb teret nyert. A vibrációs technológia nem új, már a hatvanas évek óta ismert. Ám a széles tömegeknek újra felfedezték, viszont sok helyen még teljesen ismeretlen. A következőkben adunk egy rövid leírást a vibrációs tréning alapfogalmairól.

 

Hatásmehanizmus

 

A Power Plate multi dimenziós rezgéseket generál, amelyek a 25-50 Hertz tartományban magas és alacsony amplitúdók közt modulálhatóak. A rezgésátadás az emberi test fele (a tendomuszkuláris rendszerben) lehetséges álló, fekvő vagy ülő helyzetben, valamint felkartámaszban is. A rezgések, fiziológiás síkon, biopozitív reakciókat váltanak ki.

 

A következő területek lesznek érintettek:

 

  • neuromuszkuláris (ideg–izom ingerületáttevődés) rendszer (reflexkapcsolódás afferens owerflow-al, azaz a ízületi hajlásszög optimalizálása)
  • az érrendszer (jobb vérszállítási kapacitás, a véráramlás növelésével)
  • a kötőszöveti állomány (specifikus ingerek kiváltása, különösen a csontszövetben)
  • a humorális rendszer (az immunrendszer egy része), ahol az anabol hormonok termelődnek
  • Ebből adódik a nagyon széles felhasználási spektrum.

 

Felhasználási spektrum

 

A következő területi alkalmazások megfigyeltek:

  • A kondicionális képességek javulása (erő, mozgékonyság, koordináció)
  • Csontritkulás prevenció
  • Ortopédterápiás (szalag- és izomsérülések) és neurológiás terápiás (Parkinson, MS, ALS, Apoplex)
  • A regenerációs készség javítása (lazítás / masszázs)
  • Kozmetikai hatások (narancsbőr javulása, visszér problémák / nyirokáramlás).