Power Plate Miskolc | Világsiker
A Power Plate Miskolc a fitnesz technológia jövő generációját képviseli és juttatja el Önhöz. Látogasson el üzletünkbe, hogy kipróbálhassa.
power plate miskolc, fittness miskolc, sport miskolc,power plate, edzés, zsírégetés miskolc,
201
page-template-default,page,page-id-201,page-child,parent-pageid-37,ajax_fade,page_not_loaded,boxed

Világsiker

Power Plate, a világsiker! Egy márka, mely mindent tud.

 

Történet – Gyorsulási tréning – Az utánozhatatlan márka – Valódi edzés – Otthoni alkalmazás – Gyógyászati alkalmazás – Többféle alkalmazás – Hitelesség

 

 

foldgomb(1)
10 éves tapasztalattal és ajánlásokkal. A Power Plate jelenleg több mint 100 országban, érhető el, 10 éves tapasztalattal használják elismert orvosok, élsportolók és hírességek. Ezen felül több millió elégedett felhasználója van a Power Plate-nek.

 

A Power Plate története
 
A Power Plate technológia alapjait a 60-as években az orosz űrhajósok használták, hogy ellensúlyozzák a súlytalansághatásait. Legfontosabb volt a csontsűrűség vesztésének elkerülése az izomtömeg megtartásával.

Évekkel később, Guus van der Meer, a holland olimpiai csapat edzője úgy döntött, hogy továbbfejleszti ezt a módszert, így született meg 2000-ben az első Power Plate berendezés.

urhajos

 

lb
Gyorsulási tréning
 
A Power Plate edzés közben kifejtett erő alapja a gyorsulás. Newton alaptörvénye: F=m x a alapján,a kifejtett erőhöz nem a tömeg tényezőt, hanem a gyorsulási faktort használja.

A 3 dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izom összehúzódások, akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak az izmokra. Ez a stimuláció lehetővé teszi a 98%-os kapacitású izommunkát.

 

 

Power Plate, az utánozhatatlan márka
 
A Power Plate tovább fejlesztett és levédett 3 dimenziós technológiája egyedülálló. Sem a billegő, sem a függőleges vibráció nem eredményezugyanolyan hatást.

A Power Plate edzés, mint valódi sport
 
A Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak,így biztonságosan és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt eredményt. A heti 2-3 alkalom az ideális,hogy a képzett edzővel a fejlődés megfelelő legyen. Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el.

A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.

edzes
kep
Power Plate az otthonában is
 
A Power Plate gyakorlatok biztonságosan elvégezhetőek otthonában is. A Power Plate modellek közül a my3, my5 modellek úgy lettek kifejlesztve, hogy könnyen és hatékonyan lehessen edzeni otthoni környezetben is.

A magyar nyelvű oktatási anyagok (poszter, dvd, edzéstervek) és az edzők szakmai felkészültsége segítik az otthoni Power Plate edzést. A disztribútornál egyéni képzés igényelhető gépvásárlás esetén.

 

Előny a gyógyászatban
 
2009 óta a Power Plate rendelkezik a Medical Device Certification, azaz az Orvostechnikai eszköz tanúsítás, igazolásával 9324/EEC

 

A Power Plate hitelessége
 
Minden Power Plate® gép igazoltan orvostechnikai berendezésnek minősített (az 93⁄42⁄EEC orvostechnikai eszközök irányelve alapján), mely szerint megfelel az európai egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Ennek köszönhetően orvosok, gyógytornászok alkalmazhatják a vibrációs tréninget, mint egy szélesebb körű kezelési módot. A Power Plate hatékonyságát több mint 80 tudományos tanulmány bizonyítja.

MDD-Logo