Power Plate Miskolc | Premium árak
A Power Plate Miskolc a fitnesz technológia jövő generációját képviseli és juttatja el Önhöz. Látogasson el üzletünkbe, hogy kipróbálhassa.
power plate miskolc, fittness miskolc, sport miskolc,power plate, edzés, zsírégetés miskolc,
631
page-template-default,page,page-id-631,page-child,parent-pageid-613,ajax_fade,page_not_loaded,boxed

Premium árak

Mennyibe kerül a PREMIUM diéta? Vagy kérdezhetnénk azt is, hogy mennyibe kerül Önnek az egészsége?

Lehet, hogy a Premium diétánál létezik olcsóbb fogyókúrás módszer is, de ha Ön eredményesen és tartósan szeretne fogyni, illetve elkerülni a jojó-effektust, ahhoz életmódváltásra van szükség.

Ebben segítséget nyújtanak Önnek a Premium Tanácsadók.

Összehasonlításképpen:

  • Ez az ár napi 3 étkezést tartalmaz – reggel és este a PREMIUM speciális gyógyászati célra szánt tápszerrel.
  • A Premium kezdőcsomag tartalmazza a Premium Go speciális gyógyászati célra szánt tápszert, amit a diéta első két napján fogyaszt, a Premium Kalauzt, ami végigkíséri és hasznos tanácsokkal látja el Önt, a shakert, a haskörfogatmérő szalagot, amivel ellenőrizheti haskörfogatát, és két Premium Diet Brownie tejfehérje szeletet, ami utazáskor vagy sportolás után kiváló! Van már lehetőség Premium Diet Go aranycsomag vásárlására is, amely még pluszban tartalmaz Premium Goodcare D3 vitamint, Premium Goodcare Flora 10|20 baktériumkultúrákat tartalmazó étrendkiegészítőt és Premium Goodcare Fibre búzarostot, valamint Premium koktélpoharat is.
  • A Premium Diet programban havi két tanácsadáson, BIA mérésen vesz részt.
  • A megjelölt árak átlagárak, orvosonként eltérhetnek. A tanácsadás és a Premium Diet Go és Regular termékek pontos díjairól kérdezze Premium Orvosát vagy gyógyszerészét!

Termékeinket megvásárolhatja a Premium Tanácsadók mellett gyógyszertárakban is, illetve a Goodcare termékeket online itt: www.premiumshop.hu

Számoljon!

Egy kiló ZSÍR(!) leadása így körülbelül 9.000 – 10.000 Ft-ért megoldható – jó közérzet, egészség, elsőosztályú orvosi ellátás mellett.